Kontrollansvarig, KA, i Karlskrona och Blekinge. Arbetar som kontrollansvarig i Karlskrona och Blekinge samt homestagar fastigheter inför försäljning

Vem är jag?

Jag är utbildad väg- och vatten civilingenjör och har arbetat 10 år på ett byggentreprenörsföretag samt 5 år inom Försvarsmakten med projektledning. För 5 år sedan startade jag ett eget företag och började arbeta som kontrollansvarig. Parallellt med det har jag gått kurser inom inredning, eftersom det är ett stort intresse. 

Jag har en ovanlig kombination i branschen med kunskap inom både de mjuka och hårda parametrarna. Vill du slippa anlita flera olika personer eller slippa att hålla i samordningen själv, då kan jag hjälpa dig med att hålla ihop helheten. Kontakta mig så tar vi tillsammans fram ett förslag som passar dina behov.

 I 15 år har jag varit på bostadsmarknaden och sålt och köpt fastigheter. Jag vet vad som ökar eller minskar värdet och kan hjälpa dig att öka vinsten på just din fastighet.


Jag är givetvis certifierad och innehar behörighet K, d.v.s. kontrollansvarig för projekt av komplicerad art. Jag bor och arbetar i Karlskrona men har även kunder i Ronneby och i resten av Blekinge.